B & RN Administratie, Adviesburo en Bewindvoering
 

Aangifte voor particulieren

Wij verzorgen voor u de aangifte inkomstenbelasting, aanvraag van de zorg, huur en kinderopvangtoeslag, het opstarten van de bezwaarprocedure belastingdienst, het verzorgen van successie aangfite, T-biljet voor studenten en scholieren, M-biljet en middeling. 

Wacht niet tot het laatste moment!

 

Aangifte voor ondernemers

Wij verzorgen voor u de aangifte BTW, aangifte ICL, aangifte loonheffing, aangifte schattingsformulieren, aanvraag VAR verklaringen voor ZZP'ers, aangifte inkomstenbelasting en aangifte vennootschapbelasting.

 

Boekhouding voor ondernemers

Wij voeren de boekhouding in een geautomatiseerd systeem, maken een tussentijdse rapportage, stellen jaarrekeningen op, publicatie balans voor BV's en LTD, verzorgen van alle soorten aangiften, de loonadministratie, produceren maandelijks de loonstroken, journaalposten en betaallijsten.

Wij zorgen ervoor dat alle afdrachtsverminderingen toegepast worden en controleren op loonkostensubsidies. Om problemen met de fiscus te voorkomen, kunnen wij samen met u zorgdragen dat uw administratie te allen tijde op orde blijft.

 

Begeleiden van Starters en ZZP-ers

Als u een bedrijf wilt starten, komt er veel bij kijken. Wij zijn u graag van dienst met het begeleiden van de dagelijkse gang van zaken, boekhouding etc.

Bij ons wordt u zodanig begeleid dat u indien gewenst, zelf de boekhouding kunt invoeren. Vervolgens doen wij de controle, verzorgen de jaarrekening en aangiften.

Indien u geen tijd heeft, kunt u alles uiteraard aan ons uitbesteden.

In dat geval voeren wij de boekhouding in, u krijgt van ons bij elke BTW aangifte een resultatenrekening en u kunt dan zien hoe uw bedrijf ervoor staat, stellen de jaarrekening op en dragen zorg voor al uw aangiften etc.

Voor elke startende ondernemer hanteren wij een gereduceerd tarief.

Administratie, Adviesburo & Bewindvoering B & RN
Postbus 15
5735ZG Aarle-Rixtel

Telefoon
0492-465 834

E-mail
info@benrn.nl

 

Openingstijden

Maandag
09:00 uur tot 12.00 uur

Dinsdag
09:00 uur tot 12.00 uur

Woensdag
09:00 uur tot 12.00 uur

Donderdag
09:00 uur tot 12.00 uur

Vrijdag
09:00 uur tot 12.00 uur

NBPB.png

Aangesloten bij

Branchevereniging voor

Professionele Bewindvoerders